EN

SH

BiH

SR

 • Kontakt
 • Posao i karijera
 • Vesti
 • Referentna lista
 • Servis i podrška
 • Primena
 • O nama

Shënim industrial

Kodiranje / Markiranje / Etiketiranje

Industrijsko označavanje

Pjaisje për shënim të produkteve si dhe pajisje për etiketim të produkteve / Print&Apply.


Pročitaj više

Industrijsko ljepljenje

Hotmelt / Coldglue tehnologija

Industrijsko ljepljenje

Ngjitje industriale për aplikim të nxehtë apo të ftohët të ngjitësit dhe pajisje për inspektim të aplikimit (shtrirjes)së ngjitësit.

Pročitaj više

Inspektim i prodhimit

Detektori metala / Checkweigher / X-ray

Inspekcija proizvoda

Pajisje për kontrollin e pranisë së metaleve apo ndotesve tjerë në produkte dhe pajisje për për matje të peshës.


Pročitaj više

Inxhinieri

Razvoj opreme i softvera

Inženjering

Zhvillim dhe prodhim të pajisjeve dhe programeve për qëllime dhe aplikime të ndryshme industriale.


Pročitaj više

Auto ID

Auto ID opis

Auto ID

Pajisje për lexim të barkodeve dhe 2D kodeve, pajisje për kontrollim vizuel të prodhimit dhe cilësisë së shkrimit.


Pročitaj više

Material harxhues

Mastila / rastvarači, etikete i riboni

Potrošni materijal

Ngjyra, tretës, pastrues, etiketa vetëngjitëse, shirita riboni, hot-ink rulonë


Pročitaj više

Vesti

Ngjarje

10.05.2016.
Novo u ponudi - Leibinger

Postali smo distributer i ovlašćeni zastupnik za Leibinger CIJ štampače28.01.2016.
Rešenje za obeležavanje kablova 1000m/min

Na sajmu Wire&Tube u Dizeldorfu predstavljen superbrzi

Leibinger JET3up RAPID


02.9.2015.
HITACHI je predstavio novi CIJ štampač

Nova generacija HITACHI CIJ printera sa oznakom UX superiornih karakteristika

27.05.2016.
Sajam Dizeldorf

Robatech do të jetë prezent në panairin Drupa nga 31.5.do 06/10/2016. në Dusseldorf. Na vizitoni në stendën nr. 6D60 ku do të ekspozojmë produktet e fundit në fushën e ngjitjes industriale.27.05.2016.
Sajam Nirnberg

Hitachi do të paraqitet në panairin FachPack nga 27-29.9.2016 në Nuremberg. Na vizitoni në stendën 4-221 ku mund të siguroheni me moton të cilën Hitachi CIJ dhe printimi laserik ende e ndjekin : "Frymëzues I Së Ardhmes".

Industrijsko označavanje


 • Inkjet štampači za male karaktere

 • Inkjet štampači za velike karaktere

 • Termalni inkjet štampači (TIJ)

 • Inkjet štampači za visoku rezoluciju

 • Folijski štampači (TTO)

 • Laserski koderi i markirači

 • Barkod štampači

 • Etiketiranje

Industrijsko ljepljenje


 • Oprema za nanošenje toplog lepka

 • Oprema za nanošenje hladnog lepka

 • Oprema za inspekciju nanosa lepka

Auto ID


 • Laserski čitači barkoda

 • Čitači 2D barkoda

 • Ručni čitači barkoda

 • Machine vision sistemi

 • Sistemi za inspekciju kvaliteta štampe

Inspekcija proizvoda


 • Industrijski detektori metala

 • Checkweigheri

 • X-ray sistemi

Razvoj softverskih rešenja


 • InBox. rešenja za logistiku zbirnih pakovanja

 • @Pallet. rešenje za logistiku paleta