Početna   »   Vesti

Vesti

08.11.2021.

LINX TTO

MB Print Grupa je postala distributer LINX TTO folijskih štampača

22.11.2019.

Robatech sertifikovani partner

MB Print Grupa je sertifikovani partner Robatech AG, lidera u oblasti industrijskog lepljenja. Organizacija kompanije i naši resursi usaglašeni su sa najstrožim švajcarskim zahtevima i na raspolaganju su Vam pri odabiru najboljeg rešenja, isporuci i montaži uređaja, njegovoj implementaciji u Vaš proizvodni sistem, kao i naknadno kroz posleprodajnu podršku.

19.11.2019.

Rittal i Metzner odabrali Leibinger JET3up štampače

Leibinger JET3up štampači su prvi izbor Rittal i Metzner u izvedbama uređaja za automatsku terminaciju kablova. Pogledajte video koji prikazuje potpuno automatizovan proces, od kreiranja elektro-ormana u EPLAN-u, pa preko konfekcioniranja kablova i pravilnog obeležavanja, sve do konačne instalacije na Watch Video. Više o tome na linku!

15.11.2019.

Robatech AMS sistem

Robatech je predstavio AMS - sistem za merenje utroška lepka kao opcioni dodatak za sve Concept jedinice za topljenje lepka sa ICSN elektronikom (Diamond i Stream modeli).

Praćenjem količine lepka koji se nanosi na proizvod može se nanos lepka smanjiti uz zadržavanje pouzdanog lepljenja proizvoda, čime se povećava pouzdanost procesa i efikasnost proizvodne linije. Smanjenje utroška lepka i pojave neuslovnih proizvoda kao rezultat daje značajno smanjenje troškova proizvodnje.

Ključne prednosti:
• Pouzdan proces uz praćenje potrošnje lepka
• Pouzdano lepljenje proizvoda obezbeđenjem nanošenja lepka u zoni između min i max zadate vrednosti
• Smanjenje troškova optimiziranjem količine lepka i smanjenjem otpada pri proizvodnji
• Obaveštenje u slučaju devijacija van zadatog opsega tolerancije
• Jasan grafički prikaz i izvoz podataka (CSV fajl) preko USB ili Ethernet-a
• Optimizovana nabavka i skaldištenje lepka zasnovana na analizi utroška lepka

Pročitajte više na linku!

29.10.2018.

Akcija: Leibinger JET2neo

Nabavite po izuzetno povoljnim uslovima demo Leibinger JET2neo štampače. Kontaktirajte nas za ponudu.

29.10.2018.

TSC

TSC, najbrže rastuća kompanija u oblasti Auto ID, od sada u prodajnom i servisnom programu MB Print.

29.10.2018.

Evolabel QuickTamp

Evolabel QuickTamp je dobitik PPMI Nagrade za tehnološku izuzetnost za 2018. godinu u kategoriji opreme za pakovanje!

16.07.2018.

ISO 9001

MB Print d.o.o. Temerin je sertifikovan od strane TUV Austrija za poslovanje po ISO 9001 standardu.

24.05.2018.

Novo u ponudi - Leibinger JET ONE

"Sve što Vam treba, ništa što je suvišno” je koncept na kojem je nastao novi štampač. Sealtronic sistem za zaptivanje dizne i vrhunska Leibinger tehnologija sada po odličnoj ceni. Kontaktirajte nas za ponudu a prospekt preuzmite ovde!

10.5.2018.

ZEBRA

Kada se pomisli na štampač za etikete, prva asocijacija je renomirani američki proizvođač ZEBRA. MB Print Grupa je ovlašćeni ZEBRA Reseller Partner za Srbija, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, UNMIK / Kosovo, Albaniju i Makedoniju.

02-04.5.2018.

Održan sastanak distributera

Održan sastanak distributera Paul LEIBINGER na kojem je prestavljen novi JET ONE CIJ štampač koji, pored vrhunskih performansi i “Sealtronic” sistema za hermetičko zaptivanje dizne štampača, ima i izuzetno prihvatljivu cenu za kvalitet sadržan u Leibinger proizvodima.

27.03.2018.

Novo partnerstvo: MB Print Grupa i Evolabel

Izdvajamo iz ponude FlexWipe sistem za etiketiranje paleta sa jedinstvenim rešenjem za dvostrano ili trostrano nanošenje paletne etikete. Pogledajte video i kontaktirajte nas za više informacija o Evolabel proizvodima.

21.03.2018.

Zapošljavamo dva servisera

Otvoren konkurs za radno mesto, Serviser industrijske opreme Više o konkursu!

12.02.2018.

Evropska agencija za hemikalije obnovila REACH pravilnik

Evropska agencija za hemikalije (ECHA) je 15. januara 2018. obnovila REACH pravilnik i dodala 7 novih supstanci na listu. Sa zadovoljstvom potvrđujemo da su IIMAK proizvodi u saglasnosti sa najnovijim pravilnikom REACH. Ovde možete da preuzmete novu izjavu o usaglašenosti.

13.06.2017.

WS4 Serija SATO štampača za samolepive etikete

Idealni za aplikacije sa povećanim kapacitetom rada gde su presudni faktori pouzdanost rada, kao i prilagodljivost okruženju kroz opcione dodatke poput odlepljivača, sekača ili odmotavača rolne sa etiketama uvećanog prečnika. WS4 je opremljen mnogobrojnim emulacijama kao i različitim bežičnim ili ožičenim interfejsom radi odgovarajućeg povezivanja. Pročitajte više.

13.06.2017.

MACSA

MACSA je predstavila novu generaciju potpuno modularnih laserskih kodera koja nosi oznaku SPA (Scalable Product Architecture). Korisnik konfiguriše koder birajući svaki od 5 modula (laserski izvor, glava za štampu, kućište, kontroler sa softverom i elektroniku) kao i prateću opremu, sve u skladu sa potrebom svoje proizvodnje. Pročitajte više.

13.06.2017.

REA JET DOD 2.0

REA je predstavila novu generaciju štampača za velike karaktere sa oznakom 2.0 sa upravljačkom jedinicom baziranoj na TITAN platformi i sa novim glavama sa znatno povećanom izdržljivošću na teške radne uslove. Ispis poruke do 140mm visine i rad pri brzini od 600m/min. Pročitajte više.

10.05.2016.

Novo u ponudi - Leibinger

Postali smo distributer i ovlašćeni zastupnik za Leibinger CIJ štampače

28.01.2016.

Rešenje za obeležavanje kablova 1000 m/min

Na sajmu Wire&Tube u Dizeldorfu predstavljen superbrzi

Leibinger JET3up RAPID

02.9.2015.

HITACHI je predstavio novi CIJ štampač

Nova generacija HITACHI CIJ printera sa oznakom UX superiornih karakteristika