Industrijsko obeležavanje   »   Etiketiranje

Industrijsko obeležavanje

Industrijsko lepljenje

Auto ID

Inspekcija proizvoda

Razvoj softverskih rešenja

Etiketiranje


MB Print d.o.o. nudi rešenja za automatsko i poluautomatsko etiketiranje upakovanih proizvoda proizvođača ALTECH, Italija (Advanced Labelling Technologies).

Odaberite proizvod

▼ Glave za etiketiranje

ALstep: ekonomični aplikator

ALstep je kompaktan aplikator samolepivih etiketa sa probustnim i pouzdanim mehaničkim komponentama koji se može prilagoditi najzahtevnijim industrijskim okruženjima i naročito ograničenim prostorima.

ALritma: aplikator velikog kapaciteta

Vrhunske performanse ALritma serije aplikatora sa mikroprocesorskom kontrolom pružaju mogućnost instalacije na veoma brzim linijama za pakovanje.

Alritma X: aplikator za velike brzine

ALritma X se izdvaja po izuzetnom kapacitetu, radu 24/7, preciznosti i brzini.

▼ Sistemi za etiketiranje

ALTECH in-line sistemi za etiketiranje mogu se konfigurisati za etiketiranje cilindričnih, eliptičkih i pravougaonih oblika proizvoda, za apliciranje tamper-evident etiketa ili za etiketiranje proizvoda koji se brzo kreću ili imaju nepravilni oblik.

ALline C: Wraparound sistem za etiketiranje

ALline C etiketirka je idealna za nanošenje wraparound etiketa na cilindrična pakovanja, najčešće u industriji hrane, hemikalija, kozmetike ili farmacije, zatim na boce (staklene ili od plastike), tegle i sl.

ALline E: Etiketiranje prednje i zadnje strane proizvoda

ALline E etiketirka namenjena je za nanošenje jedne, dve ili više etiketa na prednju/zadnju stranu proizvoda eliptičnog ili pravougaonog oblika, najčešće na pakovanja hrane, kozmetike, farmaceutskih ili hemijskih proizvodala u plastičnim, staklenim ili limenim bocama i teglama.

ALline Special: Specijalna rešenja za etiketiranje

ALline specijalni automatski sistem za etiketiranje može se konfigurisati tako da zadovolji specijalne zahteve za etiketiranjem proizvoda.

ALbelt: Ulazni model sistema za etiketiranje

ALbelt je uprošćeni linearni sistem za etiketiranje koji je otvoren i kompaktan, potpuno automatizovan ali i cenovno prihvatljiv. Može se konfigurisati za nanošenje etikete sa gornje ili donje strane proizvoda različite namene, prvenstveno onih čije su površine na koje se nanosi etiketa ravne.

ALbelt C: Ekonomična wraparound etiketirka

ALbelt C je kompaktni linearni sistem za etiketiranje proizvoda cilindričnog oblika, poput boca, limenki, tegli i dl., wraparound etiketama i predstavlja idealni početni sistem za automatsko nanošenjei samolepivih etiketa.

ALbelt dvosekcijski uređaj: Etiketiranje gornje i donje strane proizvoda

U suštini, ovo je dvostruki konvejer namenjen za etiketiranje proizvoda odozgo i odozdo. Jedna ili više glava za etiketiranje iz ALstep i ALritma serije dodaju se na konvejere radi etiketiranja, često opremljene i sa SATO printerima.

▼ Etiketirke za farmaceutsku industriju

ALTECH-ovo iskustvo u konstruisanju industrijskih uređaja za etiketiranje dovelo je do razvoja ALpharma serije koja etiketira, štiti i proverava farmaceutske proizvode (bočice, kutije i boce). Ova linija proizvoda ima naročito napredna svojstva radi zadovoljenja najstrožih standarda u farmaceutskoj industriji.

ALpharma A: etiketirka za bočice i ampule

Namenjena etiketiranju bočica i ampula; brzina: do 150 proizvoda/min.

ALpharma B: etiketirka za farmaceutske kutijice

Integrisani sistem za štampu i apliciranje etiketa po formiranim kutijama. Namenjen kako za bar-kod etikete (tagove, vinjete) tako i za tamper-evident etikete po uglu kutije (do 200 proizvoda/min).

ALpharma C: Wrap-around etiketirka

Za in-line wrap-around etiketiranje malih cilindričnih bočica (do 250 proizvoda/min).

ALpharma CH: Horizontalna wrap-around etiketirka za uske test bočice i ampule

Wrap-around etiketiranje naročito uskih proizvoda (test bočica), uvođenih horizontalno na cevastom konvejeru. Moguća izvedba sa sistemom za automatsko hranjenje.

▼ Batch Print&Apply sistemi

Naše rešenje za štampu po etiketama sa naknadnom aplikacijom etikete po proizvodu, gde se odštampana etiketa ne aplicira istovremeno na proizvod već naknadno, nakon prolaska kroz tzv. buffer u kome se nalazi nekoliko već odštampanih etiketa. Pokretna ruka kontroliše kretanje filma sa etiketama radi prilagođavanja prosečne učestanosti štampe sa prosečnim kapacitetom apliciranja (proizvodne linije).

ALstep T: ekonomična verzija Print&Apply aplikatora

Naš najeftiniji ali efikasan sistem mlađi je brat poznatijeg sistema sa nazivom ALritma T (koji ima izuzetne performanse i opremljen je jedinicom sa ekranom na dodir).

ALritma T: visoke performanse i velika brzina štampe i nanošenja

ALritma T je jedan od najbržih i najefikasnijih print&apply sistema raspoloživih na tržištu, koji sa lakoćom može da odštampa i nalepi preko 200 etiketa u minuti.

▼ Print&Apply sistemi u realnom vremenu