Inspekcija proizvoda   »   Checkweigher-i   »   Automatska kontrolna vaga C80

Industrijsko obeležavanje

Industrijsko lepljenje

Auto ID

Inspekcija proizvoda

Razvoj softverskih rešenja

Automatska kontrolna vaga C80


Visoka preciznost i velika brzina. Automatska merna vaga bazirana na Windows XPTM sa naprednim funkcijama i najvećom tačnošću počev od 0.1 gr. C80 poseduje statističku obradu podataka, umrežavanje, mesta za memorisanje 250 proizvoda, 15“ VGA displej, Windows XP. Uključuje MID homologaciju.

C80 je tehnički najnaprednija automatska merna vaga i napravljena je da odgovori na zahteve kupaca za velikom tačnošću, pouzdanošću i odličnim mogućnostima komunikacije. Serija C60 je konstruisana za rad u različitim proizvodnim okruženjima. Pravljena je na proverenoj C-platformi što garantuje visoku tačnost pri velikim brzinama proizvodnje.

Automatska merna vaga C80 serije je bazirana na platformi WIN XP i poseduje ekran na dodir dijagonale 15“ radi lakšeg rada i maksimalne fleksibilnosti. Konstruisana je i proizvedena u skladu sa najvišim inženjerskim standardima sa osvrtom na pouzdanost i dugotrajan rad u zahtevnim industrijskim uslovima.

Ovaj sistem koristi 15“ VGA ekran visoke rezolucije u boji koji pruža jasni prikaz ne samo odmerenih vrednosti i tabele pojedinačnih merenja i prosečne vrednosti, već i informacije o proizvodu koji se trenutno procesira. Ekrani u meniju vode u padajuće pod-menije što pomaže operateru da poboljša rad sistema. Promene proizvoda i podešavanjima za određeni proizvod se mogu obaviti brzo i lako uz minimalni zastoj.

Precizno osmišljena C80 merna platforma garantuje stabilnost merenja, tačnost i ponovljivost. Napravljena je od nerđajućeg čelika, zaštita je u klasi IP66 a pogone se sa takoreći maintenance-free direktno pogonjenim motorima jednosmerne struje.

Automatske kontrolne vage serije C80 nude se sa različitim širinama trake i izbacivačima koji su prilagođeni posebnim potrebama kupca, kao što su izbacivač sa vazdušnim mlazom, gurač, jednostruki ili dvostruki usmerivač i usmerivač na dole. Poseduju i širok opseg mogućnosti umrežavanja, povratnu spregu i komunikacije (ožičene ili bežične) što daje upravi i rukovaocima potpunu kontrolu nad svojim mernim vagama. Moguća je i integracija sa Cassel detektorom metala.

Do četiri paralelna merna sistema se mogu kontrolisati sa jednim ekranom i pomoću softvera.

Merni mehanizam C80 Serije je lak za čišćenje sa brbim otpuštanjem pogonskih kaiševa (pribora) i sadrži otvorenu mernu ćeliju od neržajućeg čelika otpornog na koroziju, što garantuje dugotrajnost i merenje bez problema.

Na raspolaganju je izvedba sa potpunom usaglašenošću sa BRC. (BRC = British Retailer Consortium)

Karakteristike i prednosti C80

  • velika brzina uz veliku tačnost počev od 0.1 gr
  • pouzdan rad u režimu 24/7
  • proizvedena sa ciljem minimalnog održavanja i lake upotrebe
  • pogonski motori su direktno pogonjeni motori jednosmerne struje
  • mogućnost umrežavanja i komunikacije
  • MID homologacija, CE sertifikat
  • e-label softver tu1/tu2