Inspekcija proizvoda   »   X-Ray   »   Cassel XRAY XBD10

Industrijsko obeležavanje

Industrijsko lepljenje

Auto ID

Inspekcija proizvoda

Razvoj softverskih rešenja

Cassel XRAY XBD10


Za upakovane proizvode sa maksimalnim dimenzijama (širina x visina):
250×25 / 230×50 / 200×75 / 180×100 / 155×125 mm

Mnoga strana tela se ne mogu detektovati detektorom metala. Zbog toga Cassel nudi X-ray sisteme za inspekciju kao izuzetno rešenje. Na ovaj način Cassel održava kvalitet Vašeg proizvoda i pruža pouzdanu zaštitu Vašeg brenda.

XBD10 je naročito pogodan za manje, upakovane i neupakovane proizvoda sa hranom, na primer u teglama, kutijama, plastičnom pakovanju pa čak i u metalnoj foliji ili konzervama. Neželjeni kontaminanti poput metala, kamena, keramike, stakla ili plastike sa većom gustinom mogu se detektovati u proizvodu. XBD 10 je najkompaktniji X-ray uređaj i stoga se posebno preporučuje kao početni sistem za inspekciju.

Karakteristike i prednosti XRAY XBD10

Korisnički orijentisan interfejs

XBD 10 X-ray uređaj poseduje veliki 17“ ekran na dodir u boji i intuitivni softver lak za upotrebu. Nema neke posebne obuke za rukovanje X-ray uređajem.

Lako čišćenje i održavanje

Higijenični dizajn omogućava izuzetno lako čišćenje i održavanje XBD10, bez upotrebe alata. Preko brzog otpuštanja transportera, traka se može ukloniti u pet lakih koraka radi čišćenja. Zaštitne zavese protiv X-ray radijacije mogu se ukloniti putem pritiska na samo jedan taster. Nakon čišćenja trake i zavesa, iste se lako vraćaju na uređaj i uređaj je ponovo spreman za rad.

Detekcija u realnom vremenu uz analizu i prikaz u boji

Cassel X-ray sistem za inspekciju pruža maksimalnu osetljivost pri detektovanju stranih tela. Kontaminirani proizvodi su detektovani u realnom vremenu i mogu se izdvojiti. Pri tome se kontaminacija označava posebnom bojom na ekranu na dodir uređaja.

Funkcije Masking

Najnapredniji XIA 3 software omogućava da se određeni delovi proizvoda ne uzimaju u obzir pri analizi. Ovo je naročito primenljivo za upakovane proizvode, gde se samo pakovanje ne treba podvrgnuti analizi na prisustvo stranih tela. Masking sprečava nepotrebno odbacivanje proizvoda.

24 časa non-stop

Cassel ima visoke standarde za sve sisteme za inspekciju. Visoko-kvalitetne komponente i najnaprednija tehnologija omogućavaju neprekidan rad, 24 časa na dan, 7 dana u nedelji.

Pouzdani nemački standardi bezbednosti – usaglašen sa TÜV: izuzetan dizajn pruža proizvođačima koji obraćaju pažnju na kvalitet proizvoda maksimalnu bezbednost i komfor pri svakodnevnoj upotrebi. Uređaj emituje ekstramno malu količinu zračenja u okolinu - max. 1 µSv / h ili manje.

Ethernet i USB: povežite svoj X-ray sistem za inspekciju na mrežu. Cassel standardno oprema sve X-ray mašine sa USB i Ethernet priključcima.

Automatsko snimanje podataka o inspekciji, sa oznakom vreme/datum: svi podaci se mogu sačuvati radi kontrole kvaliteta proizvoda. X-ray mašina XBD10 poseduje funkciju automatskog memorisanja. Na raspolaganju je i opcija snimanja samo kontaminiranih proizvoda. Svi podaci su označeni sa vremenom i datumom. Možete ih lako pregledati i analizirati.

Sistem za kontrolu procesa “SHARKNET®” je opciono na raspolaganju korisniku i pruža automatsko skladištenje prikupljenih podataka o radu i usaglašen je da sertifikacionim programima i zahtevima HACCP.

Mogućnost pristupa radi održavanja na daljinu: ukoliko seviser nije na raspolaganju da otkloni problem, Cassel X-ray sistemi za inspekciju imaju ugraženi modul za pristup na daljinu. Naši kvalifikovani servisni inženjeri će Vam pomoći oko bilo kog pitanja, bez obzira gde se X-ray mašina nalazi. Ovim putem mogu se sprečiti visoki troškovi dolaska servisera i brzo otkloniti problem u radu.