Inspekcija proizvoda   »   Detektori metala   »   Cevni detektori metala

Industrijsko obeležavanje

Industrijsko lepljenje

Auto ID

Inspekcija proizvoda

Razvoj softverskih rešenja

Cevni detektori metala


METAL SHARK® IN LIQUID detektori metala: za cevovode sa tečnostima i pastama

METAL SHARK® detektori metala IN LIQUID, napravljeni za tečnosti i paste, smešteni su u robustno kućište od nerđajućeg čelika i pogodni su za upotrebu u industriji hrane.

Dizajn bez održavanja i visokokvalitetna konstrukcija obezbeđuju pouzdan rad u najzahtevnijim industrijskim okruženjima.

Na raspolaganju su sledeći digitalni kontroleri: METAL SHARK® 1METAL SHARK® 2A

Karakteristike i prednosti detektora metala IN LIQUID

Robustno provodno crevo: različiti konektori od nerđajućeg čelika su na raspolaganju, uključujući tri-clamp vezu, konektor sa navojem za mlečnu industriju i aseptičke prirubnice. Standardno crevo, koje može da izdrži pritiske do 16 bar i dizajnirano za teška proizvodna okruženja, pogodno je za rad sa tečnostima na visokoj temperaturi i CIP/SIP sistemima. Prečnik cevovoda u rasponu 1“ do 4“.

Raspoloživi sistemi za odbacivanje: leptir ventili, koji rade pouzdano i laki su za održavanje, su idealni za CIP/SIP aplikacije. EX-PWC ventil za odbacivanje je dizajniran za tečne proizvode sa ne-fluidnim uključcima i neće remetiti protok proizvoda. Klip za izbacivanje se može lako ukloniti radi svakodnevnog pranja. Ostali sistemi za izbacivanje su takođe na raspolaganju.

Noseći ramovi: Cassel higijenični ramovi su dizajnirani za lako čišćenje. Sve cevi su zavarene na svim stranama. Opcije su podno oslanjanje (sa ili bez točkova) ili prilagođeni OEM ramovi napravljeni da se uklope sa postojećom opremom. Kontrolna jedinica se može postaviti na ram ili vezati na zid.

Provera rada: opcioni port za umetanje test-kuglice omogućava operateru da regularno i lako proveri rad detektora metala. Takođe, na raspolaganju je i Autotest opcija za automatsku validaciju sa kuglicama smeštenim u test-cevčice.