Inspekcija proizvoda   »   Detektori metala   »   Detektori metala za rad sa punilicama u mesnoj industriji

Industrijsko obeležavanje

Industrijsko lepljenje

Auto ID

Inspekcija proizvoda

Razvoj softverskih rešenja

Detektori metala za rad sa punilicama u mesnoj industriji


METAL SHARK® IN MEAT detektori metala: za punilice za kobasice i salame

Kompaktni detektori metala namenjeni za punilice za salame i kobasice. Mobilni nosač, stalak sa ugrađenim gasnim amortizerom za lako podešavanje visine u opsegu 850-1200 mm. Namenjeni su za postavljanje između punilice i klipserice / tvist mašine. Uključuju i kablove za povezivanje sa punilicom i klipsericom. Molimo navedite proizvođača i tip punilice pri poručivanju detektora metala.

Upotreba je moguća sa sledećim punilicama:

  • Handtmann
  • Vemag
  • Rex
  • Risco
  • Velati
  • K&G
  • Frey
  • Karl Schnell
  • ostale po upitu

Specijalna izvedba INA MEAT koristi se za rad sa zupčastim mehanizmom i tvist uređajem za Handtmann.

Na raspolaganju su sledeći digitalni kontroleri: METAL SHARK® 1METAL SHARK® 2A

Karakteristike i prednosti detektora metala IN MEAT

Production Line Integration

Robustan nosač: higijenični dizajn za lako čišćenje. Sve cevi su potpuno zavarene po svim ivicama. Zahvaljujući integrisanom gasnom amortizeru, operater sa lakoćom može da podesi visinu uređaja. Četiri točka sa kočnicom omogućavaju lako pokretanje detektora.

Poveži i spremno za rad: kablovi za povezivanje opremljeni su konektorima za uspostavljanje električne veze sa punilicom i klipsericom. Spojke za cevi i kablovi su prilagođeni tipu punilice i klipserice sa kojom se detektor spreže.

Usaglašeni sa HACCP i IFS

Lako čišćenje i pranje: zbog higijeničnog dizajna, detektor metala IN MEAT se može lako rastaviti radi svakodnevnog čišćenja i pranja vodom ili vodenom parom. Konstrukcija je potvrđena u praksi u proizvodnjama salama i kobasica sa više pranja u toku dana. Opcioni EX-PWC izbacivač izbacuje kontaminiranu masu bez prekida proizvodnje. Klip izbacivača se može lako rastaviti radi pranja. Ostali sistemi za izbacivanje su na raspolaganju po upitu.

Otvor za umetanje štapića sa test kuglicama: omogućava potvrdu ispravnog rada detektora u par sekundi bez prekida tekuće proizvodnje.

Spreman za SHARKNET® software: SHARKNET® omogućava automatsko prikupljanje i smeštanje podataka na PC sa Windows platformom radi ispunjenja HACCP i IFS standarda.