Inspekcija proizvoda   »   X-Ray   »   Cassel XRAY XBD BULK FLOW

Industrijsko obeležavanje

Industrijsko lepljenje

Auto ID

Inspekcija proizvoda

Razvoj softverskih rešenja

Cassel XRAY XBD BULK FLOW


Za proizvode u rasutom stanju sa neto širinom trake:
246 mm (XBD10)
346 mm (XBD20)

XRAY BULK FLOW je X-ray uređaj sa integrisanim trakastim transporterom koji se može postaviti na postojeću proizvodnu liniju. On automatski analizira proizvod putem X-ray zraka. Linearna X-ray kamera zadovoljava najviše industrijske standarde vezane za brzinu i osetljivost. Ona šalje podatke dobijene X-zrakom od upakovanih, neupakovanih i proizvoda u rasutom stanju ka računaru, koji zatim analizira slike automatski, klasifikuje i sortira neuslovne proizvode.

Proizvod se kontinuirano kreće po transporteru. Sistem neprekidno skenira i pravi X-ray slike. Ove slike se zatim analiziraju i, ukoliko se detektuje kontaminacija, šalje signal za uklanjanje ka izlazu. Moguće je postaviti niz izbacivača za rasute proizvode – na primer možete imati mehanizam sa četiri ili osam izbacivača.

Karakteristike i prednosti XRAY Bulk Flow

Kontaminanti koji se mogu detektovati: veličina kontaminanata koji se mogu detektovati zavisi od ujednačenosti, gustine, debljine i struktire proizvoda. Stoga, Cassel može samo da pretpostavi veličinu kontaminanata koje može detektovati zavisno od pojedinačne aplikacije i u skladu sa iskustvom sa prethodnim korisnicima. Cassel može da testira Vaš proizvod radi provere da li se zahtevana osetljivost može dostići u praksi.

Veoma dobar odnos Cena - Kvalitet: XRAY BULK FLOWje napravljen od komponenti vrhunskog kvaliteta. Ovim se osigurava dugogodišnji rad bez problema. Cassel X-ray sistemi za inspekciju su osmišljeni i proizvedeni u Nemačkoj. Rezultat je dugogodišnja pouzdanost i izdržljivost.

Superiorna osetljivost: Cassel XRAY SHARK poseduje širok spektar sofisticiranih programa inspekcije. Prvoklasni rezultati detekcije se dostižu čak i sa, sa gledišta inspekcije, zahtevnim proizvodima.

Visoka propusna moć: zahvaljujući brzom radu skenera X-ray uređaja, može se skenirati veliki broj proizvoda u kratkom vremenskom roku, što garantuje najbolju osetljivost pri detekciji čak i pri punom radnom kapacitetu.

Lako čišćenje: X-ray uređaj ima ram od nerđajućeg čelika a trakasti transporter funkciju brzog otpuštanja trake, što omogućava lako čišćenje za kratko vreme.

100% bezbedan: Cassel se veoma ponosi bezbednošću svojih X-ray uređaja. Cassel XRAY SHARK obezbeđuje inspekciju proizvoda na prisustvo stranih tela uz potpunu sigurnost za zdravlje Vaših zaposlenih. XRAY SHARK ima PILZ bezbedonosni sistem. Magnetni bezbedonosni prekidači na vratima kabineta i tunela osiguravaju da se radijacija istovremeno isključi ukoliko dođe do otvaranja bilo kojih vrata. PILZ pruža punu i nezavisnu sigurnost, čak i ukoliko dođe do otkaza računara uređaja. Cassel unapređuje svaki X-ray uređaj u skladu sa najvišim bezbedonosnim standardima. Maksimalno curenje radijacije od 1 µSv/h ili manje @ 10cm van površine kabineta je u saglasnosti sa nemačkim TÜV.