Inspekcija proizvoda   »   X-Ray   »   Cassel XRAY XBD40

Industrijsko obeležavanje

Industrijsko lepljenje

Auto ID

Inspekcija proizvoda

Razvoj softverskih rešenja

Cassel XRAY XBD40


Za upakovane proizvode sa maksimalnim dimenzijama (širina x visina):
340×60 / 300×100 / 250×160 / 200×200 mm (XBD40)
440×180 / 380×250 / 350×300 / 260×400 / 220×450  mm (XBD40+)
650×180 / 560×250 / 500×300 / 450×350 / 320×450 mm (XBD45+)

Mnoga strana tela se ne mogu detektovati detektorom metala. Zbog toga Cassel nudi X-ray sisteme za inspekciju kao izuzetno rešenje. Na ovaj način Cassel održava kvalitet Vašeg proizvoda i pruža pouzdanu zaštitu Vašeg brenda.

XBD40, XBD40+ and XBD45+ pokrivaju različite dimenzije proizvoda i kao takvi su pogodni za upakovane i neupakovane proizvode sa hranom, na primer u teglama, kutijama, plastičnom pakovanju pa čak i u metalnoj foliji ili konzervama. Neželjeni kontaminanti poput metala, kamena, keramike, stakla ili plastike sa većom gustinom mogu se detektovati u proizvodu. XBD40, XBD40+ and XBD45+ se mogu prolagoditi tako da zadovolje zahteve za inspekcijom proizvoda.

Karakteristike i prednosti XRAY XBD40, XBD40+ i XBD45+

Korisnički orijentisan interfejs

XBD 40 X-ray uređaj poseduje veliki 17“ ekran na dodir u boji i intuitivni softver lak za upotrebu. Nema neke posebne obuke za rukovanje X-ray uređajima XBD40, XBD40+ i XBD45+.

Lako čišćenje i održavanje

Higijenični dizajn omogućava izuzetno lako čišćenje i održavanje XBD40, XBD40+ i XBD45+, bez upotrebe alata. Preko brzog otpuštanja transportera, traka se može ukloniti u pet lakih koraka radi čišćenja. Zaštitne zavese protiv X-ray radijacije mogu se ukloniti putem pritiska na samo jedan taster. Nakon čišćenja trake i zavesa, iste se lako vraćaju na uređaj i uređaj je ponovo spreman za rad.

Detekcija u realnom vremenu uz analizu i prikaz u boji

Cassel X-ray sistem za inspekciju pruža maksimalnu osetljivost pri detektovanju stranih tela. Kontaminirani proizvodi su detektovani u realnom vremenu i mogu se izdvojiti. Pri tome se kontaminacija označava posebnom bojom na ekranu na dodir uređaja.

Funkcije Masking

Najnapredniji XIA 3 software omogućava da se određeni delovi proizvoda ne uzimaju u obzir pri analizi. Ovo je naročito primenljivo za upakovane proizvode, gde se samo pakovanje ne treba podvrgnuti analizi na prisustvo stranih tela. Masking sprečava nepotrebno odbacivanje proizvoda.

24 časa non-stop

Cassel ima visoke standarde za sve sisteme za inspekciju. Visoko-kvalitetne komponente i najnaprednija tehnologija omogućavaju neprekidan rad, 24 časa na dan, 7 dana u nedelji.

Pouzdani nemački standardi bezbednosti – usaglašen sa TÜV: izuzetan dizajn pruža proizvođačima koji obraćaju pažnju na kvalitet proizvoda maksimalnu bezbednost i komfor pri svakodnevnoj upotrebi. Uređaj emituje ekstramno malu količinu zračenja u okolinu - max. 3 µSv / h ili manje.

Ethernet i USB: povežite svoj X-ray sistem za inspekciju na mrežu. Cassel standardno oprema sve X-ray mašine sa USB i Ethernet priključcima.

Automatsko snimanje podataka o inspekciji, sa oznakom vreme/datum: svi podaci se mogu sačuvati radi kontrole kvaliteta proizvoda. X-ray mašine XBD40, XBD40+ i XBD45+ poseduju funkciju automatskog memorisanja. Na raspolaganju je i opcija snimanja samo kontaminiranih proizvoda. Svi podaci su označeni sa vremenom i datumom. Možete ih lako pregledati i analizirati. Sistem za kontrolu procesa “SHARKNET®” je opciono na raspolaganju korisniku i pruža automatsko skladištenje prikupljenih podataka o radu i usaglašen je da sertifikacionim programima i zahtevima HACCP.

Mogućnost pristupa radi održavanja na daljinu: ukoliko seviser nije na raspolaganju da otkloni problem, Cassel X-ray sistemi za inspekciju imaju ugraženi modul za pristup na daljinu. Naši kvalifikovani servisni inženjeri će Vam pomoći oko bilo kog pitanja, bez obzira gde se X-ray mašina nalazi. Ovim putem mogu se sprečiti visoki troškovi dolaska servisera i brzo otkloniti problem u radu.